Fjernvarme og varmeinstallation

Fjernvarme og varmeinstallation

Hos Alpedalens VVS A/S har vi bred erfaring inden for etablering af varmeanlæg, herunder fjernvarme i Fredericia, Kolding og Vejle. Alt efter dine ønsker og boligens behov for opvarmning vil vi altid kunne finde en optimal og energirigtig løsning.

Hvis der er fjernvarme, kan der være tilslutningspligt​

Du kan for eksempel vælge at blive tilsluttet gasnettet eller få fjernvarme fra et kraftværk. Ofte er der tilslutningspligt.

Men hvis du ikke har nogle tilslutningsmuligheder, kan du vælge jordvarme, pillefyr, luft til luft varmepumpe eller for eksempel en luft til vand varmepumpe.

fjernvarme_101.png

Vi leverer også cirkulationspumper

Vi leverer og monterer cirkulationspumper til fjernvarme. De er altid A-mærket i de tilfælde, hvor det er muligt. Installationsprisen for en energirigtig pumpe er en anelse højere end for en traditionel pumpe, men denne merpris bliver sparet i strømforbrug indenfor en kort årrække.

Udskiftning af en cirkulationspumpe i et normalt villabyggeri vil typisk blive sparet ind igen i løbet af to år. Normalt fungerer fjernvarme ved, at det varme vand fra kraftværket opvarmer vandet i huset via en varmeveksler, hvorpå en cirkulationspumpe sender varmen ud til radiatorerne.

Der er i dag megen fokus på CO2-udslip, energioptimering og andre miljøvenlige tiltag. Og der findes mange spændende løsninger med jord- og luftvarme, der samtidig kan kombineres med solvarme. Det er alt sammen miljørigtig energiudnyttelse, ligesom fjernvarme normalt også er.

Alpedalens VVS

Adelvej 34

7000 Fredericia, Taulov

T: +45 75 56 28 55

info@alpedalens-vvs.dk