Varmpepumpe

Varmpepumpe

Varmepumpe​ er miljøvenlig energi

Miljøet er et af tidens helt store samtaleemner, men miljøet er samtidig fuld af energi, der blot venter på at blive udnyttet. Det kan du gøre for egen vinding skyld med en varmepumpe.

varmepumpe_142.png

Udnyt energien i nærmiljøet med varmepumper​

Hvis du udnytter nærmiljøets energi rigtigt, kan dine varmeomkostninger reduceres med over 50%. Mange er af den opfattelse, at jordvarme, en luft til vand varmepumpe og en luft til luft varmepumpe først er produktive ved lune temperaturer, men sådanne anlæg vil til enhver tid være økonomisk relevant til opvarmning af rum og brugsvand, og de fungerer ved temperaturer ned til -20 grader.

Miljøenergien trækkes ud af enten luften eller jorden med varmepumpen og anvendes til opvarmning af vand. Mere intelligent og økonomisk kan en evig energikilde ikke udnyttes.

Du kan kombinere en varmepumpe med solvarme​

En varmepumpe kan kombineres med solvarme til opnåelse af den mest energirigtige løsning til boligen. Selv på en kold vinterdag kan solfangerne stå for op til 30% af energien til opvarmning af vand. På en sommerdag kan solpanelerne udvinde rigelig med energi til selv at klare alt det varme vand. Det giver samtidig naturen en hjælpende hånd.

Nu er der blevet åbnet op for mulighed for statstilskud til etablering af en varmepumpe og det tilhørende anlæg.

Du kan læse om de forskellige løsninger på følgende sider:

Alpedalens VVS

Adelvej 34

7000 Fredericia, Taulov

T: +45 75 56 28 55

info@alpedalens-vvs.dk