Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe til fritidshuse og mindre boliger​

En luft til luft varmepumpe benytter varmen i den udendørs luft til opvarmning af boligen. Den vil normalt ikke kunne varme brugsvand op, men er et oplagt alternativ til dyr el-varme, især i mindre boliger, fritidshuse og sommerhuse. Ofte betjenes denne varmepumpe med en app i din smartphone, så du kan sætte varmen op, når du er på vej.

luft-til-luft-varmepumpe_121.png

Din el-varmeregning kan falde med en luft til luft varmepumpe​

En moderne luft til luft varmepumpe er specialudviklet til de særlige nordiske forhold, ligesom de er gennemtestede under vores karakteristiske vejrforhold. Du kan derved være sikker på en god og stabil løsning, som ofte vil kunne halvere din varmeregning i et el-opvarmet hus.

Varmepumpen er mere udbredt i helårsboliger i Sverige end i Danmark, men ikke desto mindre vinder de efterhånden udbredelse i danske helårsboliger. En anden fordel er, at de ofte kan benyttes til at køle luften ned i et rum på en varm sommerdag.

Få tilskud til varmepumpen fra staten​

Ofte kan man søge om tilskud, hvis der er tale om etablering af energivenlige løsninger. Vi kan råde og vejlede omkring luft til luft varmepumpe, så du kan vælge den bedste løsning, ligesom vi også gerne hjælper med selve ansøgningen.

Vi opsætter gerne varmepumper omkring Fredericia, Kolding og Vejle samt mange andre steder. Hvis du vil vide mere eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt gerne Alpedalens VVS A/S.​

 

Alpedalens VVS

Adelvej 34

7000 Fredericia, Taulov

T: +45 75 56 28 55

info@alpedalens-vvs.dk