Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe er et alternativ til jordvarme​​

En luft til vand varmepumpe trækker varme ud af luften og bruge det til opvarmning af boligen og af brugsvandet.

Varmepumpen kan kombineres med solvarme samt med olie- og gasfyr og kan også være et alternativ til jordvarme, hvis din have ikke er tilstrækkelig stor til at levere jordvarme.

luft-til-vand-varmepumpe_128.jpg

Du kan spare op til 50 % med en luft til vand varmepumpe​

Du vil normalt sparer op til 50% på din varmeregning med en luft til vand varmepumpe, hvis du går fra oliefyr til denne løsning. Det er dermed tale om både en miljø- og økonomivenlig løsning.

Disse varmepumper kaldes luft til vand, fordi de trækker energi ud af luften, som solen har varmet op. Mange varmepumper yder hele 4 kWh varme for hver 1 kWh, som den bruger i strøm. Det betyder med andre ord, at denne varmepumpe koster 25% i forhold til el-varme.

Du kan kombinere varmepumpen med solvarme​

Du kan vælge at kombinere din luft til vand varmepumpe med solvarme. Solvarme kan sagtens levere op til 30 % af energien om vinteren, og op til 100% på en god sommerdag.

Der er blevet åbnet op for at søge statstilskud til etablering af en varmepumpe, og vi hjælper gerne med ansøgningen samt med råd og vejledning.

Hvis du bor omkring Fredericia, Kolding og Vejle og vil høre mere om varmepumper, så kan du ringe til Alpedalens VVS A/S.

 

Alpedalens VVS

Adelvej 34

7000 Fredericia, Taulov

T: +45 75 56 28 55

info@alpedalens-vvs.dk