Tagrender

Tagrender

Tagrender og andet blikkenslagerarbejde

Alpedalens VVS A/S udfører alt blikkenslagerarbejde, herunder reparation af utætte tagrender eller udskiftning til helt nye tagrender i Kolding, Vejle og Fredericia. Vi kan også stå for etablering af blyfrie inddækninger, facadearbejde samt lægning og reparation af skifertage.

tagrender_135.png

Vi arbejder i zink og kobber, både i blanke og forpatinerede udgaver. Endvidere arbejder vi i aluminium og skifer.​

Vi afleverer altid opgaven professionelt udført og baseret på en blanding af gamle håndværksprincipper og moderne teknikker. Vi bukker selv vores tagrender, ligesom vi fremstiller specialformstykker for at opnå løsninger med høj håndværksmæssig elegance.

Misligholdelse af tagrender kan føre til store skader​

Det er vigtigt at vedligeholde tagrenderne, da husets tag modtager tonsvis af regnvand hvert år. Defekter kan fører til skader på facaderne, og måske endda i vinduerne, samt i soklen og fundamentet. En normal sokkel er ikke konstrueret til, at der samler sig vand omkring soklen. Derved kan vand trænge ind og føre til omfattende fugtskader samt svamp og råd.

Dertil kommer, at gamle, slidte og skæve tagrender trækker helhedsindtrykket af huset ned, ligesom det heller ikke er pænt, hvis facaden bærer præg af vand, der løber.

Erfarne blikkenslagere til blikarbejde

Alpedalens VVS har dygtige og erfarne blikkenslagere, der er i stand til at lave tagrender og andet blikarbejde, der er både flot og holdbart. Vi har i det hele taget opbygget en stor erfaring både med nybyggeri og renoveringsarbejde.

Hvis du har brug for blikarbejde i forbindelse med opførelse eller renovering af boliger, institutioner og erhvervsbyggeri i blandt andet Fredericia, Kolding og Vejle, så kontakt os gerne.

Alpedalens VVS

Adelvej 34

7000 Fredericia, Taulov

T: +45 75 56 28 55

info@alpedalens-vvs.dk