Indeklima

Indeklima

Energiforbrug er det store samtaleemne, og dette gør at der i dag bygges lavenergihuse i stor stil.

I takt med, at vi isolerer vores hjem bedre og bedre for at minimere vores energiforbrug er det blevet nødvendigt med bedre ventilation i hjemmet. Bedre ventilation betyder, at vi undgår fugt, råd og skimmelsvampe.

Moderne ventilationssystemer sørger ikke kun for sund indåndingsluft og bidrager til at undgå skimmeldannelse. De giver også mulighed for at spare et kæmpebeløb. For op til 90 % af den energi, der er gået tabt ved den konventionelle vinduesventilation, holder disse systemer ligeledes tilbage og tilfører dem til varmekredsløbet på ny. Således, at du ikke smider pengene ud af vinduet.

Derudover er vi på udkig efter alternativer til de traditionelle opvarmningsformer som oliefyr, naturgas og fjernvarme, der udover en høj varmeregning, også afstedkommer et stort CO2-udslip. Derfor er der en lang række fordele forbundet med et ventilationsanlæg med varmegenvinding.

Vi har samarbejde med www.tqi.dk og www.installationsgruppen.dk indenfor el og ventilation. Begge har adresse i samme hus som Alpedalens VVS A/S, dette medvirker nemmere projektafvikling, for vores og dit bedste.

Alpedalens VVS

Adelvej 34

7000 Fredericia, Taulov

T: +45 75 56 28 55

info@alpedalens-vvs.dk