Profil

Hos Alpedalens VVS A/S i Fredericia nær Kolding og Vejle klarer vi alle opgaver, både store og små

Samarbejde med Avidenz

Alpedalens VVS A/S holder sig løbende opdateret mht. arbejdsmiljø og sikkerhed. Dette gøres i samarbejde med rådgivningsfirmaet Avidenz, hvor der løbende afholdes sikkerhedsudvalgsmøder.

 

Løbende opdatering

Alpedalens VVS A/S holder sig opdateret med produktudviklingen i branchen, og kan derfor ofte tilbyde alternative og besparende, både tidsmæssige og økonomiske løsninger. Indkøbsfunktionen er besat af tidligere ansat hos Brødrene Dahl A/S.

 

Projektgennemgangsmøder

Alpedalens VVS A/S gør meget ud af projektgennemgangsmøder. Her afklares eventuelle lange leveringstider, uafklarede ting i udbudsmaterialet samt om der kan findes alternative løsninger, der gør, at projektet kører gnidningsfrit.

 

Grundig proceskontrol

Alpedalens VVS A/S udfører grundig proceskontrol, og ikke mindst slutkontrol, der er medvirkende til at mangelafhjælpning er minimal.

 

En del af Teknikkens Hus

Vi har idag samlet de tekniske fag, El, Ventilation og VVS under samme tag på vor adresse. Dette kalder vi Teknikkens Hus. Dette gør at vi kan tilbyde at udføre alle former for installationer, således at De kun behøver at entrere med en entreprenør - Alpedalens VVS A/S.

Alpedalens VVS A/S sørger for koordinering med de andre tekniske installationer således at der ikke opstår kollisioner mellem de øvrige installations fag for øget effektivitet igennem byggeperioden samt garanti for udarbejdelsen af et færdigt stykke arbejde, selvfølgelig til tiden!​

Alpedalens VVS

Adelvej 34

7000 Fredericia, Taulov

T: +45 75 56 28 55

info@alpedalens-vvs.dk